Recruitment

Hoe je de beste mensen vindt om jouw organisatiedoelen te bereiken? Met vakkennis, betrokkenheid, passie voor mensen en een goed wervings- en selectieproces. We helpen je er graag bij!

Neem contact met ons op

Bereik jouw organisatiedoelen

De juiste mensen aan boord krijgen

Veranderen van koers, aanscherpen van huidige doelstellingen of het vinden van vervanging voor een medewerker. Recruitment is meer dan het vinden van nieuwe collega’s door het opstellen van vacatureteksten en die langs een stapel CV’s laten gaan. Je hebt kennis nodig van de grillige arbeidsmarkt, waar je de juiste mensen zoekt, hoe je ze warm maakt en interesseert voor jouw organisatie. Wij, als jouw persoonlijke recruiter en verlengstuk in de arbeidsmarkt, hebben die kennis. Als input hebben we nodig  hoe jouw organisatie reilt en zeilt, wat jouw ambitie is en wat er specifiek van de nieuwe collega verwacht wordt. Dan zoeken wij het profiel achter het profiel. En met dat beeld gaan wij aan de slag om de juiste kandidaten te interesseren voor jouw openstaande vacatures. Door samen te werken met HRMORe investeer je in het vinden van het juiste personeel en ook in jouw goede naam in de arbeidsmarkt!

De combinatie van kennis over jouw organisatie met onze passie voor recruitment geeft de perfecte match.

Zonder zorgen

Recruitment Geregeld

Met Recruitment Geregeld helpen we organisaties om vacatures in te vullen. Dat doen we voor de hele zoektocht van het opstellen van de vacature tot en met het in dienst komen of als aanvulling op jouw bestaande wervingsproces. Wil je met ons werken, dan verdiepen we ons in jouw organisatie (cultuur, doelen en werkzaamheden) en in de vakkennis die je aan boord wilt krijgen. Daarmee selecteren we de juiste doelgroepen en kanalen om de juiste mensen te vinden. En ontzorgen we jou voor de instroom van nieuwe mensen: stress verdwijnt en geschikt personeel wordt gevonden tegen acceptabele kosten.

Voor jouw organisatie

De juiste match

Via ons netwerk benaderen we de voor jouw organisatie interessante kandidaten. En vinden we die niet? Dan gaan we actief op zoek in de arbeidsmarkt. Passie voor mensen is wat ons kenmerkt. Luisteren naar beide kanten. Wat hebben kandidaten nodig, wat willen ze èn wat kunnen ze. Niet klakkeloos een cv doorschuiven naar de klant, maar écht kijken naar wat er mogelijk is voor een goede match. Ambitie, houding en potentie zijn minstens zoveel waard als kennis en ervaring. Daardoor komen we soms met verrassende voorstellen, die heel goed uitpakken. Gewoon, omdat wij potentie zien in een mogelijke match tussen onze kandidaat en jouw vraag!

Recruitment? Ook voor jou geregeld:

  • De juiste match: de juiste kandidaat voor jullie vacature
  • HRMORe is jouw commerciant in de arbeidsmarkt
  • Breder kijken dan alleen de vacaturetekst en het cv
  • Overnemen, optimaliseren of bijdragen aan onderdelen
    van het wervings- en selectieproces

  • Minder wervingstijd voor jou, dus meer tijd voor corebusiness
  • Kostenbeheersing
  • De juiste mensen op de juiste plek
  • Enthousiaste en betrokken nieuwe medewerkers

Een match is meer dan overeenkomst tussen een cv en een vacaturetekst.

Hoe goed is RECRUITMENT in jouw organisatie geregeld?

Zit je al een tijdje met de handen in het haar in de zoektocht naar de juiste medewerker? Ben je bang dat niemand jullie vacature ziet? Of is er simpelweg niet genoeg tijd beschikbaar om die perfectie nieuwe collega te selecteren? De juiste match en de juiste professional op de juiste plek krijgen is lastiger dan je denkt. Maar je hoeft het niet alleen te doen! Graag helpen wij bij het invullen van vacatures. Wat jullie veel tijd of geld kost, nemen wij over. We verdiepen ons in jullie organisatie, zodat er echt een goede match ontstaat.

Wessel