Werken bij HRMORe

Ben jij iemand die van nature de verbinding opzoekt met collega’s en opdrachtgevers? Breng jij verandering bij onze klanten, hoe groot of hoe klein hun vraagstelling ook is? Sta jij voor wie jij bent, maar ook voor doorzetten en aanpakken? En wil je blijven leren omdat je ook vindt dat dit bijdraagt aan het scherp houden van jezelf? Dan is de kans groot dat wij een klik hebben! Wat houdt je dan tegen om kennis met ons te komen maken?!?! Welkom bij HRMORe!

Waarom HRMORe?

Onze visie en ambitie

Veel mensen realiseren zich dit niet. Maar als je opdrachten voor én met onze klanten uitvoert, ben je bezig met het oplossen van een vraagstuk. En een oplossing brengt altijd verandering met zich mee. Daarom kun je nooit zonder verbindende competenties succesvol een opdracht uitvoeren. En juist die competenties worden steeds belangrijker, omdat veranderen een nieuwe constante lijkt te worden. HRMORe heeft de ambitie om met de juiste inzichten en kennis veranderingen soepeler te laten verlopen. Met onze aanpak en methodiek brengen wij, vanuit betrokkenheid bij onze opdrachtgever, duurzame en gedragen verandering teweeg. 

Opdrachten doe je niet alleen.

Bij HRMORe werk je aan uitdagende opdrachten voor en met onze klanten. Maar we laten je dan ook niet los! Want wij vinden het van groot belang om je te blijven ondersteunen tijdens je werkzaamheden. Zo kun je vragen snel tackelen, heb je snel toegang tot de voor jouw opdracht benodigde kennis en blijf je verbondenheid ervaren met HRMORe!

Hoe we dat doen? Je krijgt een coach, we doen actief aan kennisdeling, intervisie is standaard, we organiseren themagerichte terugkommomenten… maar ook feestjes vergeten we niet te vieren!

En een opleidingsprogramma?

We vertelden al dat wij oplossingen bieden, waardoor wij de klant helpen bij veranderen. Het aangaan van verandervraagstukken vraagt een brede blik en dito aanpak. Dat leer je niet even zomaar. Heb je minder ervaring met verandervraagstukken? Dan krijg je een tweejarige opleiding in onze eigen academie aangeboden. Vier dagen ga je dan in opdracht en één dag kom je naar ons kantoor en volg je de opleiding tot veranderaar. Daar staat op het menu: bedrijfseconomie voor non-financials, procesmanagement volgens lean, informatievoorziening in een notendop, organisch verandermanagement, coaching en intervisie.  

Heb je al ervaring? Dan kijken we samen of er nog kennis kan worden toegevoegd aan jouw arsenaal (en vice versa natuurlijk) en kun je op onderdelen meedraaien in onze academie. 

Jij en HRMORe

Ben jij er klaar voor om te worden wie je bent? En om vanuit jouw kracht en toegevoegde waarde onze klanten te helpen? Bekijk dan onze actuele vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan jouw en ons succes!

Corporate finance adviseur

HR-adviseur detachering

Interim accountmanager

Allround medewerker financiële administratie

Stageopdrachten

Stageopdracht: meetbaar maken HR