Passie is doen waar je goed in bent

MKB-ondernemers zijn hun bedrijf vaak gestart vanuit een passie voor het product of dienst dat wordt geleverd. De groei die daarna komt, brengt uitdagingen met zich mee. Is het niet de administratie, dan zijn het wel persoonlijke ontwikkelingsvragen van medewerkers of het aantrekken van nieuwe mensen om de groei te kunnen realiseren. Bij deze vragen kunnen wij je helpen! Dat is nou onze passie!

Passie delen? Neem contact met ons op!

Ik wens je veel personeel

Passie omzetten naar een professionele organisatie

Het is en blijft een grote uitdaging: ondernemen om jouw passie, jouw product of dienst goed in de markt neer te zetten. En te laten groeien zodat er continuïteit ontstaat. Daar heb je goede medewerkers voor nodig. Niet alleen omdat vele handen het werk lichter maken, maar ook omdat je wellicht andere kennis of competenties nodig hebt dan die je zelf in huis hebt. Maar mensen in dienst vraagt andersoortige aandacht. De wet, de medewerkers, de markt, ze vragen dingen van je… en op al die vragen moet je een pasklaar antwoord hebben. Het is onze passie om ondernemers daarin te begeleiden, zodat zij voldoen aan de wettelijke eisen (is jouw personeelsdossier wel op orde?), zij medewerkers betrokken en gemotiveerd kunnen houden en om hen te ondersteunen bij zorgvragen en te helpen bij groei of krimp. Hoe wij dat doen? Dat komen we graag vertellen!

Voldoen aan wetgeving op het gebied van personele arbeid en zorg? Een hele kluif!

Klaar voor groei

HRMORe voor MKB

Ook in MKB-organisaties moet HR het tempo van groei en veranderingen kunnen bijhouden. Vaak doet iemand HR er even  bij, maar dit is niet zoals je het graag ziet. Want er is veel kennis nodig, omdat personeel een sleutel is om groei en ambitie te realiseren. Daarom bieden wij, specialisten in HR, een interessante aanpak om jou te ondersteunen en te  ontzorgen op alle gebieden van HR. Van personeelsdossier tot het aannemen en  afscheid nemen van medewerkers. We  bieden precies dat, waarvan jij vindt dat je het nodig hebt, niet meer en niet minder. We nemen zorgen weg en samen creëren we kansen. We zijn flexibel, professioneel en betaalbaar, zodat je altijd over een professionele HR-afdeling beschikt, zonder deze fulltime in dienst te hoeven nemen.

Medewerkers zijn de sleutel tot flexibilisering

Coaching met De Vijfde Stap

Vaak moeten medewerkers even wennen aan het idee dat er zaken gaan veranderen. Of sterker: zij moeten accepteren dat  veranderen de nieuwe constante wordt. Sommige mensen vinden dit spannend en willen vasthouden aan het oude bekende. Sommigen willen (mee)bewegen, maar weten niet hoe. Coaching geeft steun in de rug als het gaat om het maken van nieuwe keuzes, het omgaan met de spanning van
veranderingen of het met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.

De voordelen van HRMORe MKB

  • Maatwerk oplossingen voor elk MKB bedrijf
  • Toegang tot dezelfde HR-expertise als grote corporates en overheden
  • Goedkooper door shared-service formule met andere MKB-bedrijven

  • Betrokken medewerkers om jouw ambitie te realiseren
  • Geen omkijken meer naar dossiers en personele zorg
  • Wij staan naast je, maar zitten niet op jouw stoel

Is jouw personeelsdossier wel op orde?

Maak een afspraak voor een inhoudelijk gesprek

Lopen jullie als MKB-bedrijf aan tegen de toegenomen tijdsdruk door HR gerelateerde taken? Lastige wetgeving? Lastige vragen van of situaties met medewerkers? Wil je jullie krachten vergroten door kwaliteit en potentieel van medewerkers te ontwikkelen? Of komt er een organisatieverandering aan die je soepel wilt laten verlopen? Wij komen graag naar je luisteren en vertellen hoe we kunnen helpen om jullie organisatie sterk te houden in tijden van groei, zodat jij je bezig kunt houden met jouw passie en het ondernemen!

Wessel