Wendbaarheid als sleutel tot overleven

De wereld van vandaag is niet meer dezelfde als die van gisteren. En hoe ziet die er morgen uit? Niemand die het met zekerheid weet. Hollen, stilstaan, naar links, naar rechts… hoe krijg je jouw organisatie zo ver dat meebewegen en continu veranderen als normaal wordt ervaren en niet meer als last?

Even sparren? Geheel vrijblijvend uiteraard!

Impactvolle gebeurtenissen?

Veranderen is ECHT de nieuwe constante

We leven in een tijdperk waarin gebeurtenissen die van invloed zijn op de wereldeconomie, de maatschappij en de welvaart, elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen. Na de Economische crisis van 2012 en na corona zou een volgende impactvolle gebeurtenis niet lang op zich laten wachten. En inderdaad, corona is nog niet voorbij of er ontketent zich een oorlog in Europa. Met gevolgen voor onze economie en onze maatschappij. Hoe gaat jouw organisatie hiermee om? Hebben jullie voldoende veranderkracht om ook deze impact te overleven? Wij kunnen je helpen om voorbereid te zijn.

De wereld van vandaag is niet meer dezelfde als die van gisteren. Hoe ziet morgen eruit?

Klaar voor groei

Verbindend Leiderschap

Hoe zijn jullie bezig met het continu inspelen op veranderingen? Veranderingen in de wereld, de politiek, de markt waarin jullie organisatie zich beweegt? Gaat het als vanzelf en zijn de professionals in staat om deze bewegingen mee te maken of sterker nog: te initiëren en te begeleiden? Zodat jouw organisatie
krachtiger en wendbaarder wordt? Of kunnen jullie ondersteuning gebruiken? Wij hebben Verbindend Leiderschap ontwikkeld. Door het inzetten van dit programma zorg je ervoor dat  medewerkers betrokken zijn en blijven, ook bij grootschalige en plotselinge  veranderingen. Je maakt ze bewust van hun toegevoegde waarde voor de organisatie en de doelen en hoe zij hun vakkennis daarvoor kunnen inzetten. Samen bedenken we hoe we de organisatie flexibeler en wendbaarder kunnen maken, met een veranderprogramma en begeleiding van de koersverandering. Dat zorgt voor passie en betrokkenheid waar de organisatie baat bij heeft.

Medewerkers zijn de sleutel tot flexibilisering

Coaching met De Vijfde Stap

Vaak moeten medewerkers even wennen aan het idee dat er zaken gaan veranderen. Of sterker: dat veranderen de enige constante wordt. Sommige mensen vinden dit spannend, sommigen willen vasthouden aan het oude bekende en sommigen willen (mee)bewegen maar weten niet hoe. Coaching geeft een steun in de rug als het gaat om het maken van nieuwe keuzes, om te gaan met de spanning van veranderingen of om met meer vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken.

De diensten van HRMORe Corporate

  • Vele jaren ervaring in complexe verandertrajecten
  • Meest complete aanpak in verandermanagement door integrale aanpak
  • Wij begeleiden proces, de klant brengt de inhoud in: Samen sterk!

  • Organisch veranderen gaat langzamer, maar is duurzamer
  • Creatie van betrokkenheid op alle lagen van de organisatie vanaf de eerste dag
  • Verankering in de organisatie door blijvende betrokkenheid van medewerkers

Niet jullie, niet wij, maar samen werken we aan continu veranderen.

Maak een afspraak om eens te sparren over onze aanpak

Jouw organisatie klaar maken voor veranderingen beslis je niet van vandaag op morgen. Elke aanpak is anders. Elke verandermanager is anders. Wat past bij jullie organisatie en ambitie? Wij komen graag langs om samen te sparren en onze toegevoegde waarde te laten zien!

Denise